A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kertes kislakás csendes zöldövezetben!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1193 Budapest XIX. kerület

Családi házas környezetben venne csendes, kertes, teraszos és OLCSÓ kislakást? Nézze meg az alábbi ingatlant és már meg is találta, amit keresett! :)

Eladóvá vált Felsőkispest családi házas részén egy nagyon jó adottságokkal rendelkező, teljes körűen felújított, 24 m2-es házrész.

A kis lakásnak mindene megvan, szoba, konyha, fürdőszoba, terasz, kert, ráadásul új bejárati ajtót kapott, új burkolatokat és az elektromos hálózat cseréje is megtörtént, a falakat pedig injektálással végleg vízszigetelték.

A lakás egy ötlakásos társasház ingatlanának „végén” található, így a hozzátartozó kertrész teljes egészében lekeríthető, melyet írásban rögzítettek az ingatlan megosztási szerződésében.

A tetőrész is fel lett újítva, utolsó lakásként pedig beépíthető a tetőtere, ezzel igény szerint bővíthető akár plusz két szobával.

Elhelyezkedésének és DNY-i fekvésének köszönhetően a ház világos és egész nap éri napsütés. A KÖKI Terminál 5 percre található, így az M3-as metró is, amivel negyedóra alatt elérhető a belváros.

A közeli lakótelepnek köszönhetően pedig bölcsödéből, óvodából és iskolából sincs hiány a környéken, csak úgy, mint a bevásárlási lehetőségekből sem, nem beszélve a közeli plázáról…

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 24 m2
Méret tulajdoni lap szerint 23 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 10 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás Dny

Helyiséglista

Szoba 17.48 m2
Konyha 4.35 m2
Fürdőszoba WC-vel 2 m2
Ingatlan eladási ár
10 990 000 Ft
33 987
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!