A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

EGYEDI OTTHONRA VÁGYIK? ELEGE VAN AZ UNALMAS EGYFORMASÁGBÓL? AKKOR EZ AZ ÖN LAKÁSA!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1087 Budapest VIII. kerület

69 m2-es 2 szoba+hallos, fiatalos és világos, 3. emeleti eladó lakást ajánlok figyelmébe 8. kerület Magdolna negyed szélén, az Orczy tér szomszédságában. Sajátos formája egyszerre lakberendezési kihívás és maga a kényelem: a helyiségek külön bejáratuk miatt jó beosztást biztosítanak. FIATALOKNAK és EGYEDÜLÁLLÓ gyermekeseknek ajánlom elsősorban. BEFEKTETŐK számára az Orvostudományi Egyetem közelsége lehet vonzó.

Zöldellő és virágzó folyosóról lépünk a kényelmes méretű előszobába, ahonnan a toilet is nyílik. Étkezős hallból közelíthető meg valamennyi további helyiség – az ablakos konyhával egyszerűen összenyitható.
Jelenleg nappaliként üzemelő nagyobb szobájához kis loggia csatlakozik – reggeli kávézáshoz pont elegendő.

Hálószobája ablakos, világos és szintén utcafronti. Gyerekszobának is megállja helyét kellemes mérete miatt, a hallból nyílik. Ugyancsak innen lépünk a kádas fürdőszobába.
Burkolatai a helyiségek funkciójához igazodva járólap, parketta illetve laminált padló. A lakás fűtése házközponti, nyílászárói fából készültek és redőny védelemmel ellátottak.
A téglaépület 20 éves, ennek megfelelően műszaki felújítást nem igényel, esztétikai állagjavítás a javára fog válni. Lakóközössége jó, a folyosó virágokkal borított.

Tömegközlekedés kiváló, 10 percnyire a Keleti pályaudvar, 5 percnyire a Nagyvárad tér. Egyetemi campusok, M3 metró és a megújult Orczy-park, de a Népliget is remek pihenést biztosít. Minden egyéb infrastruktúra a közelben.

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 69 m2
Teraszméret 2.25 m2
Eladási ár 29 800 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás DK

Helyiséglista

Fürdőszoba 3.5 m2
Háló 14 m2
Konyha 7.5 m2
Szoba 21 m2
Hall 12 m2
WC 0.75 m2
Előszoba 8 m2
Ingatlan eladási ár
29 800 000 Ft
91 436
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!