A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Új építésű lakások leköthetőek Angyalföldön 2019.09.-ig történő átadással

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1139 Budapest XIII. kerület

Budapesten a XIII. kerületben Angyalföldön, az Árpád híd metrómegállótól 3 percre 2019. szeptemberi átadással lakások már leköthetőek!
A lakások 45-130 nm - esek, akár már 28,7 M Ft-tól elérhetőek kulcsrakészen ütemezett fizetés mellett! A lakásokhoz teremgarázs férőhelyek és önálló zárható tárolók szintén vásárolhatóak!

A beruházás néhány perc kényelmes sétára található a M3 metró Árpád híd megállójától, kitűnően illeszkedik a környékre egyébként is jellemző újszerű épületek közé. Az évek során teljesen átalakult környék nagyon jól kiépült, számtalan óvoda, iskola szolgálja az itt élők mindennapjait, és 1-200 méteres távolságban végtelen számú bevásárlási lehetőség megtalálható.

A beruházás két épület egyidejű építéseként zajlik, egy utcafronti földszint + 6 emeletes valamint mögötte egy földszint + 4 emeletes épületet hoznak létre. Mindkét épület alatt teremgarázs kap helyet az alagsorban melyek a föld alatti folyosón keresztül megközelíthetőek. Mindkét épület liftes.

A lakások mindegyike kelet és/vagy nyugati tájolású. A lakások tervezésekor fő szempont volt a természetes fény, éppen ezért erkélyekkel, teraszokkal tagolt, nagy, összefogott üvegfelületeket tartalmazó épületeket alakítanak ki.

Választható lakások: 42 nm-től másfél szobás mérettől, 4 szobásig 130 nm-ig!

A projektben szereplő lakások mindegyik új építésű, így akár CSOK, valamint a kedvezményes új építésű hitelkonstrukciók elérhetőek, melyekhez igény szerint, díjmentes, személyre szóló ajánlatot biztosítunk.

A lakások ára 100%-os, kulcsra kész állapotban értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák! A lakások műszaki tartalmáról személyesen vagy telefonon adunk bővebb tájékoztatást.

Egyedi igényeinek csak Ön szabhat határt, melyre előzetes konzultáció alapján van lehetőség, melyre személyre szóló ajánlatot kínálunk!

A hirdetésben az L403 számú lakás adatai olvashatóak.

Mérete: 68,6 nm
Emelet: 4.
Tájolása: Nyugati
Nézet: Utca felé
Három szobás. Egy nappali + 2 háló
Konyha: Amerikai típusú
Loggia mérete: 3,96 nm

A lakásokhoz teremgarázs férőhely és zárható tároló vásárolható!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 68.6 m2
Teraszméret 3.96 m2
Eladási ár 57 896 475 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás nyugat

Helyiséglista

Loggia 3.96 m2
Közlekedő 9.73 m2
Fürdőszoba WC-vel 5.2 m2
Amerikai konyha 3.65 m2
Szoba 12.73 m2
Szoba 14.75 m2
Nappali 18.58 m2
Ingatlan eladási ár
57 896 475 Ft
178 847
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!