A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

ELADÓ a Belgrád rakparton egy délnyugati, csendes, emeleti otthon, szálláskiadásra is

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1056 Budapest V. kerület

Az eladó lakás egy még lift nélküli, háromemeletes, karbantartott, műszakilag már felújított épület harmadik emeletén van. Az eklektikus házat 1876-ban építették Voita Donát terve szerint, majd 1933-ban átépítették. A lakásba a szép ívű csigalépcsőn jutunk fel, a még zárt lépcsőházból. A két szoba a napos udvarra néz. 53 m2-es, helyiségei: előtér, WC, konyha (itt található a fürdőkád is), nappali és hálószoba.
A lakás felújítandó, ill. érdemes átalakítani. Igény szerint az ablakos konyhát (8,9 m2) hálószobává lehet alakítani, a nappaliból leválasztani egy zuhanyzót, és a nappaliban kialakítani a konyhát. A belmagassága 345 cm. Fa nyílászárók vannak. A lakást gázkonvektorral fűtik.

A lakás megvételét otthont keresőknek és befektetőknek is javasoljuk. A házban több lakást turistáknak adnak bérbe.

Környék és közlekedés: a ház előtt a 2-es villamos jár, érintve a 2-es (Kossuth tér), a 3-as (Ferenciek tere) és a 4-es (Fővám tér) metrót, a 15-ös és a 115-ös buszt, a 47-es, 48-as és 49-es villamost, a 83-as trolit. A budai hegyek, a Duna, a hidak látványa a rakparton sétálva, a parti éttermek, kávézók hangulata méltán kedveltté teszi a környéket a lakók és a turisták körében.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 53 m2
Eladási ár 39 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
39 900 000 Ft
123 190
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!