A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Családi ház jó áron, ne hagyja ki!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

5600 Békéscsaba

Eladásra kínálok Békéscsabán családi házas környéken egy 713 nm-es szép, sarok telken álló 70 nm-es, emeletes, nappali+ 2 szobás, duplakomfortos. felújítandó családi házat.
A ház az 1960-as években épült, tégla szerkezetű. Szép, kellemes hangulatú sarok telken fekszik.
A ház kétszintes, a földszinten egy előszoba, étkezős konyha, szoba,kádas fürdőszoba és egy kamra található, az emeleten 2 szoba és egy kádas fürdőszoba. A lenti szobával közvetlen kapcsolat van a teraszra, a fenti szobához pedig egy erkély is tartozik.
Az ingatlan felújítandó állapotú, viszont ráfordítással az elrendezésének köszönhetően igazán egyedi, kényelmes otthonná varázsolható. A konyha, fürdőszobák járólappal, a szobák pedig padlószőnyeggel burkolta. A nyílászárók fából készültek.
A fűtésről konvektor és egy kályha is gondoskodik.
Olyan családoknak, fiatal pároknak, akik a közel a városhoz, mégis csendes környéken szeretnének élni és nem riadnak vissza a felújítástól, hogy álmaik otthonát megvalósíthassák.
Környék:
Családi házas környék, a közelben bevásárlási lehetőségek, posta, gyógyszertár elérhetőek, de autóval kb. 10 perc a belváros, ahol minden elérhető.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Premium Holding Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1per adatvedelem

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 70 m2
Eladási ár 7 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Nappali 21.6 m2
Étkezős konyha 7.6 m2
Szoba 7.8 m2
Szoba 16.78 m2
Fürdőszoba WC-vel 3.65 m2
Fürdőszoba WC-vel 2.89 m2
Előszoba 26 m2
Közlekedő 4.68 m2
Kamra 2.3 m2
Közlekedő 3.68 m2
Erkély 3 m2
Ingatlan eladási ár
7 900 000 Ft
24 240
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!