A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kilátás a Gellért hegyre, napfényes, tágas terek, liftes épületben a Magyar Színháznál!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

A VII. kerületben a Hevesi Sándor téren kínálunk eladásra egy 113 nm-es, utcai, 4 szobás, világos, délnyugati fekvésű, gáz-cirkó fűtésű, klímás, 4. emeleti, 2 bejárattal rendelkező, könnyen alakítható lakást.


A lakás egy jó állapotú szépen karbantartott liftes épületben helyezkedik el.

Az ingatlanba lépve egy széles előszoba fogad minket. Szemben máris elénk tárul a lakás 28 m2-es nappalija ahol a nagy ablakokon keresztül áramlik be a fény. A nappali 2 oldalán találjuk a szobákat. Külön érdem hogy megőrizték a szép belső ajtókat. Az előszobából nyílik a konyha, amelyből a fürdőszoba és a 4. szoba. Ezek a helyiségek a belső udvarra néznek viszont nagyon világosak mivel az utolsó szinten vagyunk. A lakás legtöbb fala válaszfal ezért igény szerint formálható. A burkolatokat a szobákban és az előszobában parketta, a konyhában, a fürdőben, wc-ben járólap alkotja.

Ajánlom befektetőknek mivel 2 lakásra bontható, elhelyezkedése révén alkalmas rövid és hosszú távú kiadásra is. Szintén ajánlom, nagyobb családoknak és fiataloknak akik szeretik a belváros örökké mozgó hangulatát.
A lakás a kerület körúton kívüli részén, a Magyar Színház közelében helyezkedik el. A környék eszméletlen gyorsasággal fejlődik, folyamatosan változik. Szórakozóhelyek, éttermek, bárok, színházak, kávéházak, kis kocsmák, romkocsmák, klubok, kis üzletek jellemzik a kerületet, de iskolákat, orvosi rendelőt is sétatávolságon belül találunk.

Közös költség: 28.000.-forint amely tartalmazza a szemét szállítást, takarítás, felújítási alapot.

Tömegközlekedés szempontjából jól ellátott környék, hiszen 5 perc sétára elérhető a 4-6-os villamos. Pár perc a 76-os, 73-as és a 74-es troli. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 113 m2
Eladási ár 55 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
55 900 000 Ft
172 589
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!