A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Teleki téri világos, kétszobás otthon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1086 Budapest VIII. kerület

ELADÓ a VIII. kerületben, a Teleki László téren egy liftes, jó állapotú ház emeleti, 77 m2-es, két utcára néző szobás lakása.

Az eladó lakás a részben már felújított ház körfolyosójáról nyílik. Hivatalosan és jelenleg kétszobás, de a mostani konyhát át lehet alakítani hálószobává. Ha erre igényt tart a leendő tulajdonos, az új konyhát a hallban tudja kialakítani. Az előtérből nyílik egy kis kamra, a hallból a WC és a fürdőszoba. A mellékhelyiségek a lichthofra szellőznek. A fürdőszobában lehetőség van még egy WC beszerelésére. A két szoba egymásból nyílik. A belmagasság 3,5 m. A lakást gázkonvektorral fűtik. Fa nyílászárók vannak. A lakáshoz a pincében önálló tároló tartozik. A közös költség havonta 13 ezer Ft, ha a vevő nem akar vízóra szerint vízdíjat fizetni, akkor a közös költség 11 ezer Ft-tal több lesz. A ház külső homlokzatát 2018 őszén újítják fel.

Finanszírozás: jelzálog nem terheli a lakást. Az eladók 15% KP foglalót kérnek a vevőtől adásvételkor.

Környék és közlekedés: az utóbbi években előnyére változott a Teleki tér és a környéke. A Népszínház utcában jár a 28, 28A és a 37-es villamos, amivel érinthetjük a 4-es metrót és a Blaha Lujza téren a 2-es metrón kívül a 4-es, 6-os villamost és számos buszjáratot. A közelben élelmiszerüzleteket, kisebb szolgáltatókat, szállodákat találunk, nagyobb bevásárlás miatt a két villamosmegállónyira lévő Blaha Lujza téri üzletekbe érdemes menni.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 77 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás Ény

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
92 315
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!