A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladásra kínálok Paks központjában egy új építésű 103 nm-es társasházi lakást!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Paks központjában, eladó új építésű 103 nm -s társasházi lakás, terasszal, kertkapcsolattal. Az épületben a tervek szerint 4 lakás kerül elhelyezésre.

Az 1.számú földszinti lakás az udvar első traktusában kap helyet. A lakás nagyon praktikus elosztású. A mai igényeknek megfelelő, legkényelmesebben élhető terek jellemzik. A földszinten a lakó funkció (nappali, konyha/étkező, szoba, háztartási helyiség, kamra és WC, tusoló) kap helyet. Az emeleten a háló-, dolgozó- vagy gyerekszoba, a fürdő és egy óriási gardrób.


Az ingatlan csak minőségi anyagokból, precíz kivitelezéssel épül.

A beruházó referenciával rendelkezik!

A nagy szakértelemmel épülő ingatlan, Porotherm 30-as téglából épül, 15 cm-es hőszigeteléssel.

A ház hagyományos nyeregtetővel fedett. A fűtést és a meleg vizet gázkondenzációs kazán biztosítja, Icon szabályozással (okos fűtés), padlófűtésként. A természetes szellőzést, klíma egészíti ki.

A nyílászárók barna műanyag bukó-nyíló funkcióval, redőnnyel kivitelezve. A lámpatestek kialakítása szerkezetkész állapotban kerül átadásra.

A házban a szobákban laminált parketta, falakon diszperziós festék, vizes helyiségeiben, mázas kerámia vagy kőporcelán a falakon csempe.

Az ingatlanhoz 15 m2 saját kertrész, parkoló, illetve garázs tartozik.

Ajánlom a ma emberének, aki a kényelmet a praktikumot és az új lakás élményét szeretné megélni! Ajánlom kisgyermekes családoknak is!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, állunk rendelkezésére! CSOK is igénybe vehető erre az ingatlanra!

Az ingatlanra előszerződés köthető, fizetési ütemezés készültségi fok szerint.

Az ingatlanban belülről, még van lehetőség az új tulajdonos igényeinek figyelembevételére!


Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 102.74 m2
Teraszméret 14.53 m2
Eladási ár 47 300 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás észak
Ingatlan eladási ár
47 300 000 Ft
140 040
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!