A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Paks központjában, eladó új építésű 100 nm -s társasházi lakás, garázzsal, terasszal.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Paks központjában, eladó új építésű 100 nm -s társasházi lakás, garázzsal, terasszal. Az épületben a tervek szerint 2 lakás és egy iroda kerül elhelyezésre. Az utcafront alagsori részén a gépjármű tárolók a közös tároló és a gépészet kap helyet. Az épületrész emeletén az iroda található. A 2.számú lakás az udvar hátsó traktusában kap helyet. A lakás nagyon praktikus elosztású. A mai igényeknek megfelelő, legkényelmesebben élhető terek jellemzik. A földszinten a lakó funkció (nappali, konyha/étkező, háztartási helyiség, szélfogó és WC) kap helyet. Az emeleten kap helyet a 3 db hálószoba és fürdő.


Az ingatlan csak minőségi anyagokból, precíz kivitelezéssel épül.
A beruházó több referenciával rendelkezik!

A nagy szakértelemmel épülő ingatlan, Porotherm 30-as téglából épül, 10 cm-es hőszigeteléssel.

A ház hagyományos nyeregtetővel fedett. A fűtést és a meleg vizet gázkondenzációs kazán fogja biztosítja. A természetes szellőzést, klíma egészíti ki.

A nyílászárók réteg ragasztott fából lesznek. A lámpatestek kialakítása szerkezetkész állapotban kerül átadásra.

A házban a szobákban és közlekedőkben melegburkolat, egyéb helyiségeiben kerámia lap, a garázsban simított beton fedés lesz.
Ajánlom a ma emberének, aki a kényelmet a praktikumot és az új lakás élményét szeretné megélni! Ajánlom kisgyermekes családoknak .

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, állunk rendelkezésére! CSOK is igénybe vehető erre az ingatlanra!

Ha felkeltettem figyelmét hívjon bizalommal! Az ingatlan 2019. év végén kerül kulcsrakész állapotba!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 98.63 m2
Teraszméret 20 m2
Eladási ár 50 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás észak
Ingatlan eladási ár
50 990 000 Ft
158 113
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!