A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Fejlődő környéken, befejezésre váró tágas lakás nagy családnak vagy befektetőnek

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1084 Budapest VIII. kerület

A lakás egy polgári, háromemeletes, alápincézett épület I. emeletén van. Lift nincs. A lakásba a függőfolyosóról lépünk be. Az átalakítás célja szálláskiadás volt, ehhez igazították az új alaprajzot. Az udvarra a tágas, étkezős konyha néz, boltívekkel elválasztva az előszobától. Négy utcára néző szobát, két fürdőszobát WC-vel és egy WC-t alakítottak ki. A lakás esztétikai befejezése a vevőre vár (szaniterek, burkolatok, mázolás, festés). A lakás melegéről cirkóval gondoskodnak, radiátor hőleadókkal. A belmagassága 3,8 m. Jelenleg nincs vízóra a lakásban, a víz- és a csatornadíjat a 35 ezer Ft-os közös költség tartalmazza.

A lakás megvételét olyan családnak, befektetőnek javasoljuk, aki szívesen befejezi a munkákat saját igényei szerint.

Finanszírozás: a lakás tehermentes. A tulajdonosok adásvételkor 15% KP foglalót kérnek a vevőtől adásvételkor. A teljes kifizetéskor azonnal birtokba vehető a lakás.


Környék és közlekedés: a lakásból rálátunk a 4-es metró Rákóczi téri megállójára. A körúton jár a 4-es és a 6-os villamos. Buszok: 6 és 923. Vásárcsarnok, kávézók, mozi, színház, üzletek és szolgáltatók találhatóak a közelben.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelemAdatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 130 m2
Eladási ár 65 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
65 000 000 Ft
202 102
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!