A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Fejlődő környéken, befejezésre váró tágas lakás nagy családnak vagy befektetőnek

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1084 Budapest VIII. kerület

A lakás egy polgári, háromemeletes, alápincézett épület I. emeletén van. Lift nincs. A lakásba a függőfolyosóról lépünk be. Az átalakítás célja szálláskiadás volt, ehhez igazították az új alaprajzot. Az udvarra a tágas, étkezős konyha néz, boltívekkel elválasztva az előszobától. Négy utcára néző szobát, két fürdőszobát WC-vel és egy WC-t alakítottak ki. A lakás esztétikai befejezése a vevőre vár (szaniterek, burkolatok, mázolás, festés). A lakás melegéről cirkóval gondoskodnak, radiátor hőleadókkal. A belmagassága 3,8 m. Jelenleg nincs vízóra a lakásban, a víz- és a csatornadíjat a 35 ezer Ft-os közös költség tartalmazza.

A lakás megvételét olyan családnak, befektetőnek javasoljuk, aki szívesen befejezi a munkákat saját igényei szerint.

Finanszírozás: a lakás tehermentes. A tulajdonosok adásvételkor 15% KP foglalót kérnek a vevőtől adásvételkor. A teljes kifizetéskor azonnal birtokba vehető a lakás.


Környék és közlekedés: a lakásból rálátunk a 4-es metró Rákóczi téri megállójára. A körúton jár a 4-es és a 6-os villamos. Buszok: 6 és 923. Vásárcsarnok, kávézók, mozi, színház, üzletek és szolgáltatók találhatóak a közelben.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelemAdatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 130 m2
Eladási ár 65 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
65 000 000 Ft
204 512
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!