A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Zuglóban új építésű lakások eladók 2019 májusi átadással!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1144 Budapest XIV. kerület

Zuglóban, Istvánmezőn, a Stefánia és a Hungária körút közötti részen, a Cserei utcában új építésű 5 emeletes, 22 lakásos társasházban lakások kerülnek értékesítésre 2019 májusi átadással.
Alapterületek 32-120 nm kötött., egy, illetve két fürdőszobával.

Műszaki állapot
Minden lakáshoz erkély vagy loggia tartozik, az udvari és az utcai lakások egyaránt napfényesek, remek tájolással bírnak, az utca jól benapozott.
A fűtés házközponti, saját termosztáttal és vízórával ellátott, a légkondicionáló vezetékek falon belül is beépítésre kerülnek. Három rétegű műanyag nyílászárók, 41 cm vastag WYV falazó téglák garantálják az A++ minősítést.
1 darab garázs, vagy gépkocsibeálló vásárlása kötelező, ára + 4 000 000 Ft.

Fizetési ütemezés
10% foglaló, készpénzfizetés esetén plusz 20 % adásvételkor, majd 20% -20-25-(5% a birtokba adáskor) a később becsatlakozóknak az addig már elkészült műszaki tartalomnak az összegével kell számolniuk és az annak megfelelő fennmaradó részletet fizetik a továbbiakban.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Elhelyezkedés
Kiváló lokáció, ugyanakkor közel a bálvároshoz, a Városliget szomszédságában de ugyanakkor jól megközelíthető és élhető helyen, csendes utcában található.
Egy utcányira óvoda, éttermek, élelmiszerboltok, a közelben Aldi, Lidl, gyógyszertár, stb.

Közlekedés
A Stefánia úton a 74/A, 75-ös valamint a 77-es busz közlekedik, 5 perc sétára délre a Puskás Ferenc Stadionnál lévő M2-es Metró, valamint 10 percre északi irányban a Kisföldalatti M1-es szállít bennünket a Mexikói útra, illetve a belvárosba.

Referenciák, saját fejlesztések:
Bp. XVII. ker 360 db lakás
Siófok -Keszthely 97 db lakás
Bp XVI. ker Timúr u 12 lakás
Bp.14 ker Öv u. 142 -6 db lakás
Stefánia u Volt Német követség épülete jelenleg 8500 m2
A kategóriás irodaház, Bp. Steindl Imre u. 27 lakásos társasház

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 41.49 m2
Teraszméret 3.92 m2
Eladási ár 29 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
29 000 000 Ft
90 029
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!