A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Mindenkinek jár egy saját szoba!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1071 Budapest VII. kerület

Mindenkinek jár egy saját szoba!

A külső VII. kerület legszebb utcájában, a Damjanich utcában, közel a ligethez, évszázados, gyönyörű polgári épület 1. emeletén eladó, egy 95 nm-s (84 + 11nm állógaléria!), 2014-ben teljesen felújított, belsőépítész által megálmodott, szinte tökéletes elrendezésű, 4 szobás, amerikai-konyhás, 2 fürdőszobás, cirkófűtéses, önálló teraszos lakás!

A klasszikus nagypolgári otthon, Mai Manó és családja megrendelésére, Mann József kivitelezésévével épült 1907-ben. A ház maga egy 4+1 emeletes eklektikus/szecessziós épület.
Az első emeleti lakásból belsőépítész segítségével és a tulajdonosok színes fantáziájának köszönhetően sikerült kihozni gyakorlatilag a maximumot a belsőterek elosztása kapcsán. Elrendezése, kialakítása tökéletesen megfelel akár egy 4-5 tagú család számára. Ugyanakkor - a tervezés hasznossága okán -, minimális átalakítással - akár 2 lakássá is varázsolható, két külön bejárati lehetősége miatt.

A terek bőségesek, minden szoba megfelelő méretű. A falakon és a bútorszöveteken is - a kor igényeinek megfelelően - a világos pasztell színek dominálnak. Hangulata egy igazi otthon melegét adja. És mert a lakás mindkét oldalán találhatóak ablakok, szinte ömlik be a fény a nappaliba.

A lakás mérete a tulajdoni lapon 84nm, a valóságban az állógaléria 95nm-re növeli a kihasználható
hasznos teret.
A sötét és világos színek keverékében pompázó konyha, korszerű gépekkel berendezett és akár nagyobb társaság kiszolgálására is tökéletesen alkalmas.
Két modern fürdőszobával, - egy kádas, egy tusolókabinos - és két WC-vel, törölközőszárítókkal felszereltek a vízes helységek.
Az állógaléria jelenleg a mosókonyha funkcióját látja el. Befejezésével egy különálló élettér is kialakítható például dolgozó- vagy tanuló-játszószobaként, ráadásul nagyon világos. Innen léphetünk ki az egyedi önálló teraszra is, ami pedig nemcsak egy tűzfalra néz, hanem a közeli jövőben befejezésre kerülő belsőparkra is remek lesz róla rálátás.
A meleg vizet és a fűtést egy hőközpont biztosítja. Vízórával mérhető a vízfogyasztás.
A nyílászárok kivétel nélkül hőszigeteltekre lettek cserélve.

Ajánlom elsősorban olyan családok számára, akik szeretnének a belváros közelségében lakni és minden családtag részére önálló életteret biztosítani.Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 95 m2
Méret tulajdoni lap szerint 84 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 53 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Galéria 11 m2
Gardrób 4 m2
Fürdőszoba WC-vel 7 m2
Fürdőszoba WC-vel 5 m2
Amerikai konyha 6 m2
Szoba 12 m2
Szoba 12 m2
Háló 13 m2
Nappali 25 m2
Ingatlan eladási ár
53 900 000 Ft
166 600
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!