A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

-- REMEK LOKÁCIÓ ÉS ÁR-ÉRTÉK ARÁNY! --

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1056 Budapest V. kerület

Az ingatlan pár éve esett át teljes körű felújításon, azóta folyamatosan karbantartott. A lakás egy kiváló állapotú ház második emeletén található és ablakai belső, zöld udvarra néznek. A három hálószobához három fürdőszoba tartozik. Praktikus, optimális méretű konyha, nagy méretű, étkezős nappali és kényelmes hálószobák jellemzik a lakást. Az ingatlanban a kellemes életérzést a különböző hangulat világítások is fokozzák.

A társasház kiváló műszaki és esztétikai szempontból egyaránt. A lakás körfolyosóról közelíthető meg. Az emeletre lift segíti a feljutást.

Mindössze 5 perc sétára a Duna parttól, magas színvonalú, elegáns környéken helyezkedik el ez az ingatlan. Éttermek, kávézok, cukrászdák, bank és posta, mindent megtalálható pár perces séta távolságra.

A lakás ideális akár saját részre, családosok számára akár befektetésnek, mindazoknak akiknek fontos a kiemelt környezet és az értékállóság.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 116 m2
Eladási ár 99 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet

Helyiséglista

Előszoba 5.6 m2
Konyha 18.36 m2
WC 1.19 m2
Fürdőszoba 6.14 m2
Fürdőszoba WC-vel 5.98 m2
Fürdőszoba 5.82 m2
Szoba 14.1 m2
Szoba 29.64 m2
Szoba 20.25 m2
Szoba 18.6 m2
Ingatlan eladási ár
99 000 000 Ft
305 057
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!