A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújított 1+1 szobás lakás eladó Újlipótvárosban

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1138 Budapest XIII. kerület

Eladó a XIII. kerületben, Újlipótvárpsban, a Hegedűs Gyula utcában, egy jó állapotú, jó lakóközösségű társasház földszintjén egy 33nm-es másfél szobás, új építésű minőségben felújított lakás.

A lakás Újlipótvárosban a Lehel térhez közel eső részen található, ebből következően kitűnő közlekedése van, és minden szempontból jól ellátott helyen fekszik. Közelben orvosi rendelő, számtalan multinacionális cég központja található!

A lakás teljes felújításon esett át, nem csak külsőleg, de műszakilag is teljesen átalakult. Vadonatúj villany,- és víz vezetékeket kapott, valamint szigetelő ablakokat.

A lakás a korszerű gépesítésnek köszönhetően nevetségesen alacsony rezsivel rendelkezik, ettől akár jól kiadhatóvá is válik. Természetesen a lakás gépesítve és bútorozva keresi új tulajdonosát!

Elsősorban első lakást keresőknek, vagy befektetőknek ajánlom, akik már nem akarnak a felújítással vesződni, de hamar jó hozamot szeretne már az első pillanattól!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 33 m2
Méret tulajdoni lap szerint 63 m2
Eladási ár 28 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás kelet

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 6 m2
Szoba 9 m2
Nappali 18 m2
Ingatlan eladási ár
28 900 000 Ft
88 675
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!