A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Egyből két lakás eladó a József körúton!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1085 Budapest VIII. kerület

Eladó a József körúton, a Rákóczi tér, és a Blaha Lujza tér között félúton, egy földszinti, felújítandó, de ketté választható, és két külön lakássá alakítható lakás, melyhez egy 13 nm-es intimterasz is tartozik!

A lakás József körúton található, számtalan üzlet, gyorsétterem szolgálja az itt élők kényelmét. A jó közlekedés, és elhelyezkedése miatt a befektetők kiemelt jelentőségű területe.

A társasház klasszikus polgári társasház, állapota a környék jellege szerint jó, és átlagos állapotúnak mondható. A lakóközösség közösen ügyel a ház rendjére, folyamatosan karban tartják.

A lakás a földszinten található, udvari nézetű, az udvar hátsó részében, így senki nem jár el előtte, nem zavarja a nyugalmat senki.

A lakás eredendően 57nm-es szokásos polgári, egybenyíló szobás, de kis rafinériával, kihasználva a 4,45-ös belmagasságot kihasználva könnyen két lakássá alakítható.

Kifejezetten befektetőknek ajánlom, akár havi bérleti díjból keresné meg a kimagasló hozamot, akár felújítva lakásonként értékesítve.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 57 m2
Teraszméret 14 m2
Eladási ár 29 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás kelet

Helyiséglista

Terasz 14 m2
Előszoba 6.4 m2
Fürdőszoba WC-vel 3.8 m2
Kamra 3.27 m2
Konyha 14.2 m2
Szoba 14 m2
Szoba 19 m2
Ingatlan eladási ár
29 000 000 Ft
89 683
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!