A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Napfényes polgári lakás Újlipótváros szívében

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1136 Budapest XIII. kerület

Újlipótváros szívében csendes jó állapotú házban eladásra kínálunk egy 1. emeleti napfényes, kellemes adottságokkal rendelkező polgári lakást.

Nagy terek, külön bejáratú szobák, szeparált konyha és dupla toalet szolgálja lakói kényelmét. Saroklakásként egész nap világos mégsem hallani az utca zaját. A lakás jó állapotú, esztétikai felújítás szükséges csupán.

A házban 10-12 éve felújították a tetőszerkezetet, kicserélték a gáz felszálló- és körvezetékeket. Szerkezet szinten felújították a körfolyosót, szigetelték a falakat, és kicserélték a burkolatot. A házat pinceszinten betonalappal erősítették meg és készülőben van egy garázs is. Folyamatban van a tetőtér beépítése, melynek kapcsán kialakításra kerül a lift is.

Közös költség 21500 Ft, ez tartalmazza a lakás korlátlan vízhasználatát és csatornadíját, a felújítási alapot, valamint a lépcsőház költségeit (világítás, takarítás, szemétszállítás).

A környéken lévő üzletek, kávézók minden igényt kiszolgálnak. Ha kikapcsolódásra vágyik, pár perc alatt elérhető a Duna part, a Margitsziget, a Szent István krt és a Váci út. Nagyon jó a közlekedés, a fonódó villamoshálózat, busz és trolibusz, valamint a 3-as metró biztosítja, hogy mindenhova időben odaérjen.

Mindenkinek ajánlom, családoknak és befektetésre is!

Adatbázisunkban több ezer ingatlan közül választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk önnek a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 73 m2
Eladási ár 44 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
44 000 000 Ft
136 071
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!