A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kockázatmentes befektetés!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1074 Budapest VII. kerület

Kockázatmentes befektetés!


A Belvárosban, szép külső és belső homlokzatú, csendes, zöld fákkal teli udvarú ház első emeletén eladó, egy teljesen felújított, 34 nm-s két szobás, világos, kertre néző, galériás, elektromos fűtéses, korszerű, divatos, modern konyhával és fürdőszobával felszerelt, hangulatos lakás.

Mindazok számára ideális döntés a megvásárlása, akik biztonságos, értékálló helyet keresnek pénzüknek, mert elhelyezkedése miatt, sosem kell félni attól, hogy nem lesz eladható vagy bármikor azonnal kiadható a lakás. Kockázatmentes befektetés.


A kis lakásokkal ellentétben nem érezni a lakásban sem a zsúfoltságot, sem a szük terek okozta nyomasztó érzést. A galériának köszönhetően még a vendégek számára is akad hely. A lakás adta lehetőségeket szinte maximálisan kiaknázták. A szobák ablakai egy csodálatos kertre nyílnak, az ágak szinte “benyúlnak” a lakásba, így a természettől sem kell teljesen elszakadnunk.

A színeket lakberendező segítségével választották ki, aminek köszönhetően a lakás minden helyisége külön életet él, mégis sikerült megtartani a harmóniát, összhangot.

A konyhabútor az ár részét képezi.Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 34 m2
Eladási ár 26 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Konyha 8 m2
Szoba 10 m2
Szoba 12 m2
Ingatlan eladási ár
26 900 000 Ft
83 053
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!