A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Belvárosi napfényes, tágas lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1052 Budapest V. kerület

Eladó a Belvárosban, a Petőfi Sándor utcában eladó egy 3 nagy szobás, 78nm-es, délnyugati fekvésű, napfényes, konvektoros fűtéses lakás, egy liftes műemlék épület lll. emeletén.

A lakás három tágas szobájából kettő külön nyíló, egy hálószoba pedig a nappaliból nyílik. Jelenleg is nagyon jó beosztású, de mivel minden fal mozdítható, saját ízlése szerint alakíthatja az alaprajzát.

Jelenleg körbejárható, hiszen fürdőszobája két szobából is megközelíthető. A vizes helységek a lakás közepén vannak, ezért akár 2 kisebb lakássá is bontható, ami kiadás szempontjából előnyös.

Ablakai a belső udvarra néznek, de ez jelen esetben előny, hiszen a legfelső emeleten vagyunk, a hatalmas fás belső kertje tágasabb, több fényt enged be, mint egy utcai lakás esetében, ráadásul a Ferenciek terének a zaja sem hallatszódik be.

Klíma beszerelhető!

Fűtésről gázkonvektor gondoskodik, ablakai eredeti fa ablakok. A lakás felújítást igényel, de lakható állapotú. Szobái parkettával, a többi helység járólappal burkolt.

A ház műemlék épület, tökéletes állapotban, lifttel felszerelve. Új a tető, a kémény, a villany-, a gáz-, és a vízhálózat, a homlokzat és a belső kert is.

Környék:

Pár lépéssel a Ferenciek terén vagyunk, ahol kisboltok, éttermek, bevásárlási lehetőségek sokasága vár. Dunapart 2 perc sétára, Gellérthegy 5 perc sétára található.

Közlekedés:

buszok, metró, villamos, éjszakai buszjárattal minden elérhető a városban.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 78 m2
Eladási ár 59 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás Dny

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
59 900 000 Ft
184 546
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!