A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kellemes utcában, kellemes áron, kellemes méretben!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2083 Solymár

Kellemes utcában, kellemes áron, kellemes méretben!

Solymár Hutweide, népszerű kertvárosi utcájában,szép családi házas övezetben, igényesen felújított, 90 nm-es, különleges hangulatú családi ház, szépen rendben tartott, gondozott, 735 nm-es díszkertben ELADÓ!
A családi ház 2 szintes.Az utcaszinten cserépkályhás nappalit, zuhanyzót, külön mellékhelyiséget, és a konyha-étkezőt találjuk.
Az emeleten 3 hálószobát, és egy kádas fürdőszobát alakítottak ki. Az autó elhelyezéséről, egy állásos garázs gondoskodik.
A kert gyönyörű, ápolt, enyhén lejtős, de teljes mértékben használható.
Műszaki:
Az épület a 70-es évek végén, 80-as évek elején épült, 30-as téglából, és nyaralóként funkcionált. A jelenlegi tulajdonos, 2005 ben egy teljes felújítást végzett a házon, és családi házzá minősítette. Ekkor cserélték a ház teljes tetőszerkezetet, a gépészetet, az összes vezetékeket, az ajtókat , ablakokat, valamint a házat 6 cm-es szigeteléssel látták el. A fűtése gáz cirkó, de cserépkályha, és egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. A ház azóta is rendben és karban tartott, újszerű állapotban van.
Összességében: Ha nem nagy házat keres Solymáron, és fontos Önnek az igazán csendes békés, panorámás környék, nem akarna felújítással bajlódni, viszont tudna értékelni egy igazán szép kertet, és ha ebben a kategóriában nézelődik, ajánlom szíves figyelmébe ezt az ajánlatunkat, "új hús most a piacon"..
Üdvözlettel: Dukát Teodóra Immo1 ingatlaniroda, Solymár, Templom tér 3.sz.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Eladási ár 38 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+2 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
38 500 000 Ft
118 868
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!