A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Frissen felújított, 3 szobás, 2 fürdőszobás, bútorozott KIADÓ lakás a Falk Miksában!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1055 Budapest V. kerület

KIADÓ az V. kerületben, a Falk Miksa utcában egy liftes épület V. emeletén lévő, frissen felújított, 95 m2-es, 3 szobás, két fürdőszobás, bútorozott lakás.

A hatemeletes, liftes ház 1910 körül épült, jó állapotú. A kiadó lakás az V. emeleten található, két nagy szobája délkeleti fekvésű, utcára néző, a régi konyhából kialakított csendes hálószoba az udvarra néz. Egy éve újították fel a lakást. Átalakították az alaprajzi elrendezést, kicserélték a vezetékeket, felújították a szép, régi, fa nyílászárókat, cirkót szereltek be radiátor hőleadókkal. Felcsiszolták a parkettát, festettek, és új konyhabútort szereltek be, gépekkel együtt.

A felújítás során megőrizték a lakás polgári hangulatát, azzal együtt, hogy műszakilag már megfelel a mai elvárásoknak. Előnyös a két fürdőszoba, és a három különnyíló szoba. Világos színeket, minőségi burkolatokat választott a tulajdonos.

A lakás több évre is kiadó. Családok és cégek számára is kiadó a lakás.

Finanszírozás: a tulajdonos számlaképes. A bérleti szerződés aláírásakor egy havi bérleti díjat, egy havi közös költséget (20 ezer Ft) és kéthavi kauciót kér a Bérlőtől.

Környék és közlekedés: a ház a Falk Miksa utcában van, közel a Jászai Mari térhez. Régiségkereskedések, színház, éttermek, kávéházak, könyvesboltok jellemzik a szűk környéket. A tömegközlekedés jól szervezett, a közelben felszállhatunk a 4-es és a 6-os villamosra, a 9-es buszra, ill. a Nyugati téren számos más buszjáratra és a 3-as metróra is.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 95 m2
Kiadási ár 360 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás DK
Ingatlan kiadási ár
360 000 Ft
1 109
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!