A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Nagy kertes családiház eladó Putnokon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 8.150 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 7,77%
További információ

3630 Putnok

Ajánlom ezt a házat és a kertet mind azoknak, akik szeretnének a városi zajoktól mentesen kellemesen élni és kikapcsolódni.
Ez a 70-es években épült, 110 m2-es családi ház 1560 m2-es telken fekszik. Főutcán található, tömegközlekedés, Polgármesteri Hivatal, iskolák, üzletek, Polgárvédelem mind sétatávolságon belül található.

Az épület vegyes falazatú. Fűtése vegyestüzelésű és cirkógáz kazánnal is megoldott. Három szobájából kettő az utcára néz, a harmadik pedig a kertre. Az épületben továbbá étkező, dolgozószoba, főzőfülke, spajz, fürdőszoba és toalett található.

19 m2-es garázsban jelenleg a tulajdonos szerszámai, illetve többek között famegmunkáló eszközei találhatóak ami további alku tárgyát képezheti, akárcsak a házban található számos egyedileg ide készült bútor is. A pincékben (16 és 17 m2-es) a ház mögött található nagy méretű kert által megtermelt zöldség, gyümölcs jól eltárolható.

A kert valóban varázslatos, nyugalmat áraszt. Mediterrán jellegű, részben örökzöld dísznövényekkel, fákkal, bokrokkal telepített. A telken található még fúrt kút (és benne szivattyú). A ház közművesített, csatorna hálózatra kötve. Az ingatlan tehermentes és 1 hónapon belül birtokba vehető, tulajdonosi háttere rendezett. Az épület riasztóval felszerelt.

Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!
Varga Tamás Tivadar
Érdeklődni: +36 30 / 796 05 68
Email: varga.tamastivadar@immo1.hu

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
http://www.immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 130 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1560 m2
Eladási ár 10 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
10 900 000 Ft
26 108
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!