A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KESZTHELY NYUGATI VÁROSRÉSZÉN, BALATONTÓL 10 PERC SÉTATÁVOLSÁGRA, MÁSODIK EMELETI, 53M2-ES, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, GÁZCIRKÓ KÖZPONTI FŰTÉSES, KARBANTARTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS REMEK ÁRBAN ELADÓ!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 8.150 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 7,77%
További információ

8360 Keszthely

KESZTHELY NYUGATI VÁROSRÉSZÉN, BALATONTÓL 10 PERC SÉTATÁVOLSÁGRA, MÁSODIK EMELETI, 53M2-ES, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, GÁZCIRKÓ KÖZPONTI FŰTÉSES, KARBANTARTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS REMEK ÁRBAN ELADÓ!!!

PRÉMIUM MEGBÍZÁS, KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

A 90'es évek közepén, téglából épült lakás a város közkedvelt részén helyezkedik el, a belváros, Balaton, iskolák, óvodák és boltok mind könnyen elérhető közelségben vannak.

Az ingatlanba belépve található egy közlekedő, egy tágas és világos nappali, egy ideális méretű hálószoba, egy étkezős konyha, egy kádas fürdőszoba, valamint egy külön mellékhelyiség.

A lakás szobái parkettával, a többi helyiségek mázas kerámialappal burkoltak. Az ingatlan nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel, redőnyökkel szerelve.

A lakást bevezetett víz, szennyvíz csatorna, gáz és villany teszi komfortossá, fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy kombi gázcirkó gondoskodik.

A lakáshoz tartozik még egy közös használatú tároló is, amely nagyban megkönnyíti az ott lakók számára az éppen nem használatos tárgyak, kerékpárok, babakocsik, stb. tárolását. A lépcsőház tiszta és rendezett.

A közös költség mindössze 10.000- Ft.

A társasház előtt számos autó díjmentes parkolására van lehetőség.

Ha egy igazán jó lehetőséget keres, akkor erről nem érdemes lemaradnia.

Az lakás tulajdon viszonya rendezett, tehermentes.

Ha a lakás felkeltette az érdeklődését kérem, forduljon hozzám bizalommal, kulcsai nálam vannak, megtekintéséhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Üdvözlettel:

Pék Gábor
Immo1 Elit Üzletkötő

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 53 m2
Eladási ár 34 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
34 900 000 Ft
83 593
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!