A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KIADÓ világos kis lakás, csendes ház, remek közlekedés!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1139 Budapest XIII. kerület

KIADÓ világos kis lakás, csendes ház, remek közlekedés!

Kiadó egy 26 m2-es, 2. emeleti, egyszobás, utcára néző, frissen felújított, lakás a XIII. kerületben a Teve utcában, a metrótól 10 percre!

A lakás egy régi építésű, két emeletes, téglaház 2. emeletén található, és a ház nem lett felújítva!

A világos, kis lakás teljeskörű felújítása az év elején fejeződött be. A 16 m2-es szoba frissen kicserélt, modern, műanyag ablaka egy csendes utcára néz, fűtését minden igényt kielégítő, szabályozható elektromos panel biztosítja.
A szép állapotú, ízléses fürdőszoba zuhanyzóval lett felszerelve, itt a fűtést törölköző szárítós radiátor szolgáltatja, a melegvizet elektromos bojler készíti. A lakásban a konyhabútor frissen lett beszerelve, valamint egy étkezőasztal lett elhelyezve a szobában.

A fürdőszobába egy felül töltős mosógépet szereltek be, ezeken kívül az ingatlanban bútor nincsen.

Az ingatlan minimum egy éves határozott idejű szerződéssel, egyedülálló, gyermek nélküli személynek kiadó, két havi kaució + az aktuális havi bérleti díj kifizetésével. A lakásba kisállat nem hozható.

Várható rezsi költség: kb. 25.000 Ft/hó (Miután a lakás felújítása a közelmúltban fejeződött be, így nem áll rendelkezésre pontos adat a fogyasztásról)

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 25 m2
Kiadási ár 135 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Szoba 16 m2
Előszoba 5 m2
Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Ingatlan kiadási ár
135 000 Ft
342
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!