A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó Székesfehérváron cserépkályhával, gázzal és villannyal is fűthető családi ház.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 8.150 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 7,77%
További információ

Székesfehérvár

Eladó Székesfehérvár csendes, kertvárosi részén cserépkályhával, gázzal és villannyal is fűthető családi ház.

A ház 94 nm 380 nm-es telekre épült. 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba található benne. A tetőtér beépíthető. A házból nagy, fedett teraszra lépünk ki.

A házat 2010-ben építették, a tartófalak 38 cm-es téglából, a válaszfalak 10 cm szélességű válaszfallapból épültek. Az épület első egyharmadában meghagyták az úsztatott beton sávalapon és lábazaton álló 55 cm vastagságú jó állapotú vályogfalakat, amelyeknek a hőszigetelése kiváló.
Az északkeleti homlokzat 8 cm-es szigeteléssel ellátott. A födém a teljes épületen monolit vasbeton szerkezet.
Az osztott nyeregtető fenyőfából, alátétfóliázva, 10 cm-es ásványgyapot szigeteléssel ellátva, cserép fedéssel, ereszcsatornákkal készült. Alkalmas napelemek felhelyezésére is.
A műanyag tokos ablakok, ajtók hőszigetelt üvegezésűek, redőnnyel ellátva. Méretükből és a ház fekvéséből adódóan minden helyiség világos, napfényes.
A fűtést és a melegvizet gázcirkó kazán biztosítja. A nappaliban cserépkályha készült. A villanyhálózat alkalmas akár villanyfűtés használatára is.

A konyhabútor és a hozzá illő beépített gépek a vételár részét képezik.

A tetőtér kialakítása megkezdődött, a befejezése az új tulajdonos ízlésének megfelelően történhet. A lépcső, az ablak és a gipszkarton borítás került beépítésre, illetve az oldalsó részeken nagy méretű tárolók lettek kialakítva. Jelenleg egy ca. 40 m2-es helyiség van használható állapotban.

A bejárat előtti részen 18,5 nm-es fedett teraszon lehet pihenni.
Az udvarban árnyékot adó fák találhatók, a telek jelenleg füvesített.
A telek osztatlan közös tulajdonban van, hivatalos használati megosztással rendelkezik. a két telekrész kerítéssel van elválasztva.

A lakóház csendes, nyugodt, családi házas utcában van. A házat és a városrészt is jó szívvel ajánlom fiatal házasoknak, kisgyermekes családoknak, a panelt hátrahagyóknak és mindenkinek, aki új otthont szeretne.
Hívjon és egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó KMA Iroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 pont hu per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 94 m2
Méret tulajdoni lap szerint 380 m2
Teraszméret 18.48 m2
Eladási ár 52 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
52 000 000 Ft
124 551
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!