A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Lakihegyen 600nm építési telek eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2310 Szigetszentmiklós

Budapesti agglomerációba vágyók figyelem! Eladó sorba került ez a Szigetszentmiklós Lakihegyi részén található ingatlan. A közel 600nm es összközműves telken megtalálhatók termő gyümölcsfák, termények, cserjék, virágok, valamint egy 80nm+15nm fedett terasszal rendelkező könnyűszerkezetes ház is. A ház,tervezői hanyagság miatt nem a megfelelő helyen áll. Jelenlegi helyéről el kell ugyan bontani, de mivel könnyűszerkezetes, ezért kerten belül újjáépíthető, vagy akár bővíthető, alapanyagait felhasználva. A telek 30%-a beépíthető, tehát akár egy 180nm-es több lakásos sorház, munkásszálló is kialakítható rajta. Víz, csatorna, vezérelt és nappali áram, kábeltv bekötve. A telken található továbbá még egy fészer, ami építkezésnél felvonulási épületnek használható,fáskamra,egy 3m átmérőjű medence homokszűrővel, egy 13m mély fúrt kút kerti szivattyúval. Szigetszentmiklós Lakihegyi része csepel és Halásztelek között található, kiváló tömegközlekedéssel, még éjszaka is megközelíthető. A buszmegálló 4 percre van, kocsival pedig az M0 ás felhajtó kb 2 perc. Az ár magában foglalja a ház minden alapanyagát, berendezését is.


Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Propert „Four” You Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 80 m2
Teraszméret 10 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
75 775
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!