A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

74 m2 -es tégla lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1084 Budapest VIII. kerület

A VIII. kerületben, a Mátyás téren, egy 74 m2-es tégla lakást kínálunk eladásra. A lakás egy 5 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el . Az épület előtt rendezett park van.Az Óbudai Egyetem a szomszéd utcában található, ezért befektetésre is kiválóan alkalmas.

A bejárati ajtón belépve, egy tágas előszobába érkezünk, ahonnan jobbra nyílik a konyha. A konyhához tartozik egy kamra is.

Az előszobából egy folyosó visz tovább,innen balra a fürdő és külön wc található. Szemben a 26 m2 -es nagy nappaliba jutunk,ahonnan egy két szárnyas ajtó visz át egy 21 m2-es szobába. A lakáshoz egy kis erkély tartozik.

Az ingatlan egy nagy polgári lakás, amelynek a belmagassága 3,35 m, így akár galéria is kialakítható. A nagyméretű ablakoknak - amelyek redőnnyel vannak ellátva- köszönhetően,egész nap világos van minden helységben.

A fűtésről, gázkonvektorok gondoskodnak.
A házban lift található.


Amennyiben megtekintené az ingatlant, hívjon a hét bármelyik napján.

Finanszírozás:
Az ingatlan per, teher és igénymentes.
Rugalmasan költözhető a fizetési ütemezéstől függően!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó KMA Iroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 pont hu per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 74 m2
Teraszméret 2 m2
Eladási ár 64 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Emelet 3
Ingatlan eladási ár
64 000 000 Ft
162 194
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!