A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó Baján, a Nagypandúrszigeten, Sugovica vízparti panorámás nyaraló.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

6500 Baja

Eladó Baján a Nagypandúrszigeten, Sugovicára néző, 70 m2-es vízparti panorámás nyaraló, 170 m2-es telekkel. Az épület 1980-as években épült, és 4 éve teljes felújításon esett át, új szigetelést kapott, és a teljes víz, és villanyvezetékek is cserélve lettek. Beépítésre került víztisztító berendezés, és páramentesítő készülék. Az ingatlan biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik.

Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali, ami közvetlenül kapcsolódik egy 18 m2-es teraszhoz.
A felső szinten található egy hálószoba, gardrób, illetve egy tágas fürdőszoba hidromasszázs káddal, és wc-vel. A hálószobából egy 4 m2-es erkély nyílik.

A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, illetve egy hangulatos látványkandalló is rendelkezésre áll. Az árnyékos, zöld udvaron található egy fúrt kút, és egy kis kerti tároló is.
Az ár tartalmazza az ingatlanban található összes bútort, és műszaki gépet (konyha, és nappali bútor, LED tv, kandalló, hűtőszekrény, kávéfőző stb.).

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.
Rugalmasan költözhető a fizetési ütemezéstől függően!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AUF Bt általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
www.immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 80 m2
Méret tulajdoni lap szerint 170 m2
Eladási ár 31 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Ingatlan eladási ár
31 900 000 Ft
80 843
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!