A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Szépen karbantartott garzon a Dél-Kiliánban ELADÓ!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

Miskolc

Megvételre kínálom ezt a képeken látható szépen karbantartott, 4 emeletes épület 4. emeletén elhelyezkedő garzonlakást, szép, rendezett lépcsőházban, kedves szomszédokkal.
A lakás akár rövid időn belül költözhető és teljesen tehermentes.

Elsősorban befektetőknek kínálom, mivel most is megbízható, a rendet és tisztaságot szerető bérlők lakják, valamint egyedülállóknak, fiatal pároknak is ajánlom, akik szeretnék elkezdeni önálló életüket.

Tekintse meg az ingatlan videós bemutatóját:Irányár: 13.490.000.-Ft

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Szirkó Enikő : +36 30 796 06 48

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 28 m2
Eladási ár 13 490 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Ingatlan eladási ár
13 490 000 Ft
35 077
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!