A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Jól alakítható lakás a Király utcában!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

Eladósorba került ez a 60 négyzetméteres, földszinti, belső udvarra néző, ablakos konyhás, kétszobás lakás, remek tömegközlekedési lehetőségekkel.A lakásba belépve az előszobába érkezünk meg, jobbra található egy praktikus kialakítású ablakos konyha.

A bejárati ajtóval szemben a kádas fürdőszoba található, ahol a vécé is elhelyezkedik.

Tovább haladva, balra tágas nappali van, ahol egy fekvőgaléria is kialakításra került, innen nyílik a következő helyiségünk, ami nem más, mint a hálószoba.

A ház jó állapotnak örvend, külső és belső homlokzata szép állapotban van, kívül belül rendezett.

A közös költség: 10.000,- forint, amely a klasszikus dolgokat foglalja magába.

Az ingatlan remek lokációja miatt befektetés szempontjából tökéletes, de pároknak, családoknak is nagyszerű választás, hiszen a Király utcára kilépve a közelben minden megtalálható, akár kisebb-nagyobb üzletek, pékség, gyógyszertár, cukrászda, fodrászat, gyros-os és ami szintén nagy előny, hogy a tömegközlekedés a környéken kiváló, fél percen belül megközelíthető a troli, de a környéken számtalan más megálló is elérhető.

Elsősorban ténylegesen azoknak ajánlom akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár befektetésnek, akár otthonuknak tudják elképzelni ezt a lakást.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 60 m2
Méret tulajdoni lap szerint 56 m2
Eladási ár 44 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Ingatlan eladási ár
44 900 000 Ft
110 922
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!