A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Első lakásnak, befektetésnek kiváló lehetőség a Belvárosban

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1081 Budapest VIII. kerület

Megvételre kínálok Budapest VIII. kerületi Népszínház negyedében, remek lokációjú helyen egy földszinti, 33 nm-es teljes körűen felújított garzon lakást.

A környék infrastruktúrája hibátlan. Néhány perces sétával minden elérhető, ami a mindennapi élet elengedhetetlen feltétele,óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, zöldséges, szépségszalon, szolárium, posta,orvosi rendelő, vendéglátó egységek. A 4-es metró 2 perc a 4-6 villamos alig 5 pec távolságra van.

A lakás a VIII. kerületben a Népszínház utcában a pár éve felújított II. János Pál pápa tér és a Teleki tér között helyezkedik el egy 3 szintes társasházban. A fölszinti 33 nm-es lakás tulajdonosa 3 éve felújította. Vezetékek cseréje,új konyha, új fürdőszoba, minden helyiség újra festve és burkolva, valamint a gázkonvektor is ki lett cserélve.
A lakás fűtését parapetes ionizációs mini kazán biztosítja, új radiátorokkal felszerelve.
Kialakításra került egy szoba, fürdőszoba+wc, konyha. A közös költség 15.000.-Ft, ez tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, biztosítást és a vízhasználatot és a közös képviselet díját. Az ablakok műanyagból vannak, mindegyiken redőny található.

Kiváló lehetőség befektetés céljából. A lakás mellett található még egy hasonló elosztású 40 nm-es lakás, ami szintén értékesítésre kerül. Akár egyben a kettő is megvásárolható.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E.V.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 33 m2
Méret tulajdoni lap szerint 32.58 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
77 747
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!