A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Álmai otthonát kínálom megvételre! Madárcsicsergős idill, parkosított udvar, Székesfehérvár belvárosának közelében, 740 m2-es telken, 100 m2 hasznos lakóterület, 35 m2 melléképület.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

8000 Székesfehérvár

Álmai otthonát kínálom megvételre!
Madárcsicsergős idill, parkosított udvar, Székesfehérvár belvárosának közelében, 740 m2-es telken, 100 m2 hasznos lakóterület, 35 m2 melléképület.

1963-ban terméskő+beton alapra épült, részben alápincézett tégla ház. 2020-ban a teljes vízvezeték rendszer cserélve lett, csatornázott, 2012-ben a villanyhálózat lett kiépítve, a riasztóval együtt, az ablakok műanyagra lettek cserélve, szúnyoghálóval ellátva, a két utcafronti szoba redőnyt is kapott. A fűtése gáz-cirkó kazánnal biztosított, radiátoros hőleadással, kiegészítésként a nappaliban található egy hangulatos cserépkályha is. A tető felújításkor Bramac cserepet, a melléképületek pedig Lindab lemeztetőt kapott.

Elhelyezkedését tekintve Székesfehérvár frekventált környékén, családi házas övezetben, mégis a belváros közelében található.
Buszmegálló 5 perc, a közelben található iskola, óvoda, Koronás Park, uszoda, de a belváros is 15 perces sétával elérhető.

Megtekinthető a hét bármely napján előre egyeztetett időpontban.
Hívjon, ne maradjon le róla!!!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma-, a hirdetést feladó KMA Iroda általi-biztonságos és körültekintő- kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 768 m2
Teraszméret 3 m2
Eladási ár 79 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
79 500 000 Ft
198 111
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!