A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Napfényes műterem lakás panorámával!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1081 Budapest VIII. kerület

Eladó sorba került ez az 5. emeleti, 72 négyzetméteres, jelenleg 2 szobás, kádas fürdős, külön wc-s, (falmozgatás nélkül 3 szobássá és 2 fürdőssé alakítható) lakás egy jó állapotú, liftes sarokházban, 5nm-es tárolóval.A Teleki térnél járunk, egy perc sétára a II. János Pál pápa tértől, a Kun utca sarkán.
A ház története messzire nyúlik vissza, a feljegyzések alapján zsidó házként a lakók már a nehéz időkben is segítették egymást és az oda beköltöztetetteket.
Ez az összefogás ma is meglátszik a ház állapotán, legutóbb például a tetőt cserélték a teljes házon.

Lakásunk az 5. emeleten található, egykor műteremlakásként működött, ennek köszönhetően hatalmas ablakai vannak, a nappaliban több mint 6,5 négyzetméter a felülete.
Így remek fények vannak az egész lakásban és a panoráma is igazi párizsi hangulatot áraszt, erről a videóban is meggyőződhet.

Jelenleg jól karbantartott állapotban van a lakás, nappali és egy hálós felosztásban, kamrás konyhával és külön wc-vel.
A lakáson kívül tartozik hozzá egy 5 négyzetméteres tároló a szinten, a bejárati ajtónkkal szemben.

Egy felújítás során könnyen átalakíthatjuk nappali plusz két hálószobássá a lakást, ahol mindkét hálónak külön fürdője lehet és megmarad a külön wc-is.
Ebben az esetben a tágas nappaliban kapna helyet a konyha és az étkező.
Ehhez mellékeltünk egy átalakítási tervet a képek végén.

Első sorban azoknak ajánlom akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár otthonnak akár befektetésnek tudják elképzelni ezt a gyönyörűséget.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 72 m2
Eladási ár 49 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
49 990 000 Ft
123 496
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!