A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Leinformálható beruházótól, 2022. II. negyedéves átadással 30-106m2-es lakások eladók Angyalföldön!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1134 Budapest XIII. kerület

Leinformálható beruházótól, 2022. II. negyedéves átadással 30-106m2-es lakások eladók Angyalföldön!

Ház:
Minimalista designnal tervezett, környezetébe illeszkedő „városi” lakások, ahol fontos szerepet játszik a megújuló hőszivattyús fűtésrendszer, a tetőkre érkező esővíz újrahasznosítása és természetesen a hulladék szelektív gyűjtése is. A szerkezetnél és a szigetélésnél fontos szerepet játszott a fenntarthatóság a modern korral ötvözve.

A hatékony üzemeltetés mellett kiemelt fontosságú az épület élhetősége. Az épületszerkezet nagy hőtehetetlensége biztosítja a lakások nyári klímáját és a tervezett gépészeti rendszerekkel nem csak az épület fűtését kívánjuk megoldani, hanem nyári hűtését is. Az előremutató erőforrások felhasználása mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása, a szellőzőrendszerekben felhalmozódó energia visszanyerése hőcserélőkkel.

- 2 mélygarázsszint
- A földszinten üzlethelyiségek, tárolók, valamint garázsok helyezkednek el
- 7 szint lakóépület az első emelettől
- 98 lakás és 90 parkolóhely
- Dupla lift
- 22 cm vastagságú monolit vasbeton szerkezetek

Az épület külső falai:

Az épület külső falszerkezete 20 cm vastag vasbeton fal 20 cm vastag vakolható kőzetgyapot hőszigeteléssel, és Porotherm 30 cm vastag hőszigetelő tégla 10 cm EPS szigeteléssel. Az utcai homlokzaton lapka téglaburkolat és színezett vakolat az udvari homlokzatokon nemesvakolat készül.

Lakáselválasztó-, vázkitöltő falazatok:

Az épület belső lakáselválasztó falai és a folyosói falai - melyek egyúttal vázkitöltő falak is - két oldalt vakolt 30cm vastag Porotherm 30 AKU Z hanggátló vázkerámia falazatból készül a kedvező akusztikai paraméterek miatt.
Válaszfalak:

A lakásokon belüli válaszfalaknál két oldalon vakolt Porotherm10 N+F vázkerámia falazatot használunk.

Lakások:

- Hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés
- Esővíz visszanyerő rendszer
- A vizes helyiségekben padlófűtés
- Riasztó rendszer előkészítése
- Video kaputelefon, távnyitási lehetőséggel
- MABISZ előírásnak megfelelő biztonsági bejárati ajtó
- Homlokzati nyílászáró bukó nyíló vasalattal. Redőnydoboz elektromos előkészítéssel
- 3 fázis előkészítés

Minimalista design jellemzi az épületet, hatalmas üvegfelületekkel, a lehető legtöbb zöldfelület beépítéssel, energiatakarékos világítótestekkel, megújuló energiafelhasználással, okosan tervezett otthonokkal. Minden emeleti lakás tájolása K-D-NY, É-i nincs.

Környék:

A ház a Dózsa György úti és Árpád-hídi csomópontoktól sétatávolságra helyezkedik el, környezetében irodaházakkal, parkkal, a Lehel téri piaccal, minden korosztály számára megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló lokáció.

Az ingatlanok ára a teremgarázs helyek és a tárolók árát nem tartalmazza, külön megvásárolhatók.

A kínált ingatlan pontos méret, elhelyezkedését és árát az ingatlan adatlapján találja, amennyiben pontos műszaki leírást, vagy az építkezést szeretné megtekinteni, kérem, jelezze a mitro pont zoltan kukac immo1 pont hu email címre vagy keressen telefonon a hét bármely napján!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 pont hu per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50.98 m2
Teraszméret 10.33 m2
Eladási ár 57 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Ingatlan eladási ár
57 900 000 Ft
157 470
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!