A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Töltse meg újra pezsgő élettel a Mályi-tóparton lévő Rózsakertet + VIDEÓ elérhető

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3434 Mályi

Megvételre kínálom a Mályi-tónál elhelyezkedő, évtizedek óta vendéglátó egységként működő Rózsakertet. A főút mentén elhelyezkedő ingatlan minden évben nyitva állt a vendégek előtt, 2021 szeptember végéig folyamatosan üzemelt.

Az épület úgy lett kialakítva, hogy a konyha, raktárak egyaránt helyet kapjanak, valamint lakhatásra is alkalmas legyen. Az épület utca felé néző oldalán kapott helyet egy kiszolgáló rész, hatalmas ablakkal és pulttal a rendelések felvételére. Emellett még egy külön bejáratú, kis előtérből nyíló, vendégek számára fenntartott mosdó rész van az ingatlanban. A kerthelyiség védve van egy jó állapotú fedett terasszal, amely alkalmas akár 40 fő elhelyezésére is. Ezenkívül lehetőség van további kb. 20 fő vendéglátására a különnyíló kisebb kerhelyiségben.
A ház hátsó részében kapott helyet egy külön bejáratú házrész. Ebben egy hálószoba és egy különnyíló fürdőszoba (zuhanyzóval) található. Az épületben található továbbá két raktárhelyiség, egy konyha és egy közlekedő.

A kerthelyiségből szép kilátás nyílik a Mályi-tóra, a közelben van egy jól kiépített strand és egy parkoló. Barátságos környezetben, gyerekbarát helyszínen, fűzfák alatt, jó levegőn lehet itt elfogyasztani a lángost vagy a kávét.
Mivel az ingatlanban hosszú idő óta vendéglátás zajlik, minden adottsága megvan arra, hogy továbbra is nyitva legyen az odalátogatók számára. Korábban lángossütés zajlott, lehetőség van pl. kemence kialakítására pizzasütéshez. A Mályi-tónál jelenleg nem üzemel olyan tartósan nyitvatartó büfé/étterem/vendéglátóhely, amely kellőképpen ki tudja szolgálni a Mályi és környékén élő lakosság igényeit.

Valósítsa meg álmait, virágoztassa fel újra a Rózsakertet!

Irányár: 18.600.000 Ft

Tekintse meg a Rózsakertről készített videós bemutatót:Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter : +36 30 796 06 49

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 65 m2
Teraszméret 10 m2
Eladási ár 18 600 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
18 600 000 Ft
50 586
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!