A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kis ház, nagyon jó helyen...

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2083 Solymár

Kis ház, nagyon jó helyen...
Solymár tradicionális központjában, különlegesen vágyott, népszerű helyen, egyirányú utcában, 100- nm-es családi ház 301 nm-es tökéletesen sík telken ELADÓ.
A családi ház egy szinten 100 nm.Az ingatlant jelenleg két 50 nm-es lakásként használják, de kis átalakítással könnyen egybe lehet nyitni.
Beosztása:
1. lakás előszoba, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba és külön mellékhelység.
2. lakás téli kert, előszoba, konyha, szoba, fürdőszoba.
Parkolás az udvaron belül lehetséges.

Műszaki:
Az épületet a 80-as években építették téglából, azóta is folyamatosan rendben és karbantartják. Az épület szigetelt, az ablakok kiváló minőségű hő és hangszigetelt műanyag nyílászárók, redőnyökkel, szúnyoghálóval felszerelve. A fűtés gáz cirkó.

Környék, Infrastruktúra:
Keresett, kiemelkedően jó helyen van Solymáron, ahol csak ritkán van itt eladó ingatlan..... Csendes, presztízs jellegű családi házas övezet, ahol minden házra ki lehetne tenni a "Tiszta udvar, rendes ház" táblát.
A Templom tér 2-3 perc gyalogosan, tehát minden annyira a közelben van, amire a hétköznapokban szükség lehet, hogy nem érdemes autóba ülni...
Összegezve:
Egy valóban kivételesen jó ajánlatra hívnám fel a figyelmét, ilyen tényleg ritkán van a piacon!
Ha Solymár valódi központjában vágyik, mert tetszik Önnek az a különleges hangulat, amely csak ezen a környéken érezhető, vagy fontos Önnek, hogy percek alatt haza érjen a busztól, a boltból stb., ha az is számít, hogy egyszintes legyen a családi ház, mert szívesen kihagyná a lépcsőzést:... - hát vessen egy pillantást erre az ingatlanra , szerintem tetszene Önnek.

Üdvözlettel, Nabilek Judit, Immo1 Ingatlaniroda Solymár Templom tér 3. / A buszmegállónál /

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hutweide Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 308 m2
Eladási ár 48 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
48 000 000 Ft
130 545
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!