A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kozármisleny új építésű negyedében alkalmi vétel!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7761 Kozármisleny

Kozármisleny új építésű, családi házas övezetében eladó egy 2006-ban épült, minden igényt kielégítő, tágas családi(iker) ház, extra kedvező áron.
A belső kétszintes ház alsó szintjén tágas amerikai konyha nappali, épített zuhanyzós fürdőszoba, wc és előszoba kapott helyet. A nappaliból közvetlen kijárás van az ideális méretű, részben fedett teraszra illetve a kb 150 m2 kertkapcsolatra. Innen is megközelíthető az akár két nagyobb méretű személygépkocsi tárolására is alkalmas garázs, a két különálló helyiségből álló tároló. A tárolók közül az egyik kb 10 a másik 20 m2 nagyságú, a nagyobb helyiségben akár kondiszoba és wellness is kialakítható, a másikban pedig tüzifa is tárolható a nappaliban található kandalló fűtéséhez.
A tetőtérben négy külön bejáratú hálószoba lett kialakítva, ezzel biztosítva a ház minden lakójának intim közegét, a lakótér légkondicionált és fürdőkádas fürdőszobával és wc-vel szolgál.
Az egész épületben számos beépített bútor és gépesített konyha áll rendelkezésre, indukciós tűzhellyel, kiépített riasztórendszerrel, minőségi beépített anyagokkal.
Az ingatlan ideális otthona lehet kisgyermekes családoknak, ha most CSOK igénybevételével vásárol mentesül a vagyonszerzési illeték megfizetése alól!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 104 m2
Méret tulajdoni lap szerint 600 m2
Teraszméret 24 m2
Eladási ár 57 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
57 900 000 Ft
159 557
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!