A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Gyönyörű kilátás a belváros szívében

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3528 Miskolc

Miskolc legszebb panorámás városrészében, a belvároshoz közel keresi tulajdonosát egy új építésű 77,03 nm-es, nappali +2 fél szobás, amerikai konyhás, 14,04 nm-es nagy teraszos első emeleti lakás. A Társasház 56 lakásból és 34 parkoló állásból kerül kialakításra.A garázs szint a lépcsőházból lift kapcsolattal is elérhető. A lakás fekvése nyugati tajolsu. A lakások I.osztalyu falazattal és nyílászáróknak készültek. Lakásonként külön kialakított alternatív , hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer geo tarifáju mérő órával.
-
Amennyiben hirdetés felkeltette a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal!

Kecskeméti Évi: +3630/796 0672

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
https://immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 77 m2
Eladási ár 44 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Ingatlan eladási ár
44 500 000 Ft
122 630
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!