A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kettő az egyben Diplomatanegyedben!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1062 Budapest VI. kerület

Eladó sorba került, ez a 118 négyzetméteres, jó állapotú, 5. emeleti, világos, 2 lakásból álló ingatlan.A 2 lakás egy helyrajzi számon van, egy közös előtérből nyílnak a bejárati ajtók, de ettől függetlenül teljesen szeparáltak egymástól.
Mindkettő 2006-ban lett felújítva, ekkor kerültek korszerűsítésre a vezetékek, a nyílászárók, a burkolatok, a parketta, teljeskörű volt a felújítás.
A fűtés házközponti mindkét lakásban, a kisebb lakás emelett még klímával is felszerelt.

A nagyobb ingatlan 80 négyzetméteres, a bejáratán belépve egy folyosón találjuk magunkat, ami jobbra össze van kötve a tágas ablakos, étkezős konyhával.
Innen nyílik a nappali, melynek a folytatása az egyik hálószoba.
A nyílászárók müanyagra lettek itt cserélve és redőnnyel felszereltek.
Köszönhetően a Dny-i tájolásnak, a magas emeletnek és az utcai nézetnek ez és a kisebb lakás is világos.
Visszatérve a folyosóra, a lakás másik végében találhatóak a vizes helyiségek, egy tároló és egy hálószoba, mely a ház belső közlekedőjére néz.

A kisebb ingatlan 38 négyzetméter.
A bejáraton belépve egy kisebb hallban találjuk magunkat, mely étkezőként funkciónál.
Innen nyílik az ablakos wc, konyha és a fürdőszoba.
Továbbhaladva a szobába érkezünk, mely szintén Dny-i tájolású, itt fa nyílászárók vannak, redőnnyel rendelkeznek és az utcára néznek, emelett francia erkélyünk is van.

A ház remek állapotnak örvend, 3 éve újították fel a külső homlokzatát, nemrégiben a lépcsőház is ráncfelvarráson esett át.

Elsősorban azoknak ajánlom akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár befektetésnek, akár otthonuknak tudják elképzelni ezt a lakást.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 118 m2
Eladási ár 79 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
79 900 000 Ft
197 386
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!