A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Zöld oázis a belváros szívében - metróvonalak találkozásánál!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1091 Budapest IX. kerület

Zöld oázis a belváros szívében – metróvonalak találkozásánál!

Történelmi értékű műemlék épületben eladásra kínálok 36 nm alapterületű + 9 nm galériás gázkonvektoros, 1. emeleti tágas, kényelmes, hangulatos lakást mediterrán, szökőkutas, zöld udvarban az Üllői út Kálvin tér és nagykörút közötti szakaszán.

KÖNNYEN MÁSFÉL SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ!!

AZ ÉPÜLET

Táncsics Mihály egykori lakóhelye, jelenleg műemlék védelem alatt áll. Az épület földszint plusz 1 emeletes. Egy hátrébb nyíló lépcsőház is tartozik hozzá, amely a hangulatos zöld udvaron keresztül megközelíthető. Az udvarban nyáron szökőkút üzemel, igazán mediterrán érzést kelt a házba belépve a miliő, mely fogad minket.

A LAKÁS

420 cm belmagasságba érkezünk, itt aztán van élettér -bőven! Klasszikus polgári stílusú lakás hatalmas szárnyas ajtókkal és ablakokkal. Alapterülete 36 nm, plusz 9 nm álló galériás. Hasznos tere így 45 nm összesen. Külön nyílik a wc és a fürdőszoba, a konyha végén kamra méretű „beugró”, ahol a hűtőszekrény kényelmesen elfér, felső részén végig beépített szekrények. A tágas fürdőszoba kádas. A 22 nm-es szobában a galéria alatt nappali rész, az ablakok előtt étkező került kialakításra. A szoba ablakai az udvarra néznek. Az udvar széles, tágas; így a lakás világos és a fák lombjai a délutáni napfénynek engednek teret. Szép szobai parketta. Az előszobában laminált padló, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás nagyon csendes. Ha nem járok személyesen benne, el sem hiszem, hogy az Üllői úton vagyunk! A vastag tömör falak, az eleve beljebb eső udvar és lakás udvari kitekintése, udvaron belüli elhelyezkedése miatt semmi nem szűrődik be a forgalomból.

Az épület földszintből és két emeletből áll. A ház történelmi múltjára visszavezethető okokból az emeletek félemeletként lettek megnevezve, így a hivatalosan első emeleti lakás a valóságban a második és egyben legfelső szinten található.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

- gázkonvektor „okos” panellel felszerelve, előre programozható ki- és bekapcsoló üzemmód, hőfok beállítás
- fürdőszobában villanybojler
- közös költség 9.400,- Ft, mely az általános elemeken kívül a felújítási alapot is tartalmazza
- az alapból összegyűlt tartalékból 8 éve a csatornarendszer felújítása történt meg a házban, majd a villamos vezeték rendszert cserélték le
- ezt követte a tető felújítás részlegesen. a lakás feletti tetőrész már cserélve lett, a mostani gyűjtés összegére vár a szemközti oldali tető felújítása
- vízóra 2 db
- mérőórák (víz, villany és gáz a lakásban), a közös költségen felül a saját fogyasztás fizetendő közművek felé, más költség nincs
- a műemlék jelleg a gyakorlatban annyit tesz, hogy az ablakok - csere esetén – szintén csak zöld színűre cserélhetőek. adminisztratív vonatkozásban pedig annyit, hogy az adás-vételi szerződéskötés után a szerkesztő ügyvéd az önkormányzatnak köteles azt benyújtani és 30 napos várakozási idő elteltével költözhető az ingatlan

KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA

Budapest kis- és a nagykörút közötti szakaszát infrastrukturális szempontból szükségtelen részletezni, bemutatni – hisz a belvárosban minden sétatávolságra elérhető. Corvin negyed (M3) és Kálvin tér (M3 és M4) közötti szakaszon vagyunk, de 1 megállóra vagy egy kellemes sétával az Astoria (M2) is könnyen elérhető. Buszok, trolibusz, éjszakai és reptéri járatok megállói szintén 5 percen belül megtalálhatók. A közelben az ország nevesebb egyetemeinek elméleti és gyakorlati tömbjei, kórházak, klinikák épületei állnak. ELTE Jogi- és Bölcsészkar, BME, Corvinus, SOTE.

ÖTLET:

Falbontás nélkül másfél szobás lakássá alakítható, külön bejáratú szobákkal! Jöjjön el, győződjön meg róla.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem
immo1 pont hu per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 36 m2
Eladási ár 34 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás nyugat

Helyiséglista

Galéria 9 m2
Szoba 22 m2
Fürdőszoba 4 m2
Konyha 4 m2
WC 1 m2
Előszoba 5 m2
Ingatlan eladási ár
34 990 000 Ft
99 567
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!