A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Metróközeli jó állapotú nagy lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1148 Budapest XIV. kerület

XIV. ker., Zugló, Róna utcában (belső udvarra néz), a Pillangó parknál, metró közeli, közkedvelt központi részen, liftes tégla házban, III. emeleti, 60 nm-es, nappali plusz egyszobás, erkélyes, jó állapotú, jó elosztású lakás, kedvező fűtés költséggel ELADÓ!


A ház a 60-as években épült tégla alapanyagból, 4 szintes és 16 lakásos. A társasház karbantartott, lifttel rendelkezik. Alacsony lélekszámnak köszönhetően csendes és nyugalmat áraszt, kulturált lakóközösséggel bír.
A lakás állapotát tekintve, átlagos állapotú, a szobákban parketta van, a konyhában, fürdőszobában, ízléses és jó minőségű járólap és csempe található. A ház Zugló egyik legkiemeltebb és biztonságosabb területén helyezkedik el. A Keleti fekvésnek köszönhetően fantasztikusan világos és kellemes a lakás. A ház köszönve építetése évének erős és vastag téglafallal rendelkezik. A lakás fűtéséről a táv-hő szolgáltató gondoskodik, melynek költsége mindössze 11e. Ft. A fő közlekedési csomópont az Örs vezér tér vonzásában található, így kivalló infrastruktúrával bír és tömegközlekedési szempontból is fantasztikus. A környék adottsága kiváló, hiszen nagyon jó bevásárlási, pihenési, vagy akár szórakozási lehetőségek adottak.
Kitűnő választás lehet a lakás: Pályakezdők, egyetemisták, egyedülállók vagy fiatalabb generációk találhatnak otthonra, amely kedvező rezsiköltséggel rendelkezik. A közös költség 10e. Ft.

Finanszírozás:
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Műszaki:
Az ingatlan részben felújított, klímás. A meleg vízről yunkers gáz bojler gondoskodik.

Környék:

XIV.ker Pillangó park
A 14. kerület egyik legkedveltebb területe, mely köszönheti annak népszerűségét, hogy minden korosztály számára könnyen perceken belül akár gyalog is elérhetőek a legfontosabb intézmények: iskola, óvoda, bölcsőde, szakorvosi rendelő, önkormányzati hivatal, vagy pl. az Örs vezér téri szakintézet, gyermekek számára szép játszóterek, kellemes parkok. A kiemelkedő infrastruktúrájának köszönhetően kiváló közlekedéssel és jó adottságokkal rendelkezik.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 60 m2
Méret tulajdoni lap szerint 58 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 38 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
38 900 000 Ft
110 694
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!