A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Dunai panorámás újépítésű lakások, akár 1M Ft/m2 ár alatt a XI. kerületben????

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1117 Budapest XI. kerület

Dunai panorámás újépítésű lakások, akár 1M Ft/m2 ár alatt a XI. kerületben????
Most épülő lakóparkban, bevezető áron vásárolható lakások! A Savoya-park közvetlen szomszédságában, a Duna partjára tervezett, Magyarországon teljesen egyedi megjelenésű – teljes üveg külső – lakópark, első épületében kínálunk megvételre 46-133 m2 területű, erkélyes/teraszos lakásokat.
A jelenleg ismert legmodernebb levegős hőszivattyús kialakítású rendszer gondoskodik majd a lakók komfortos életérzéséről télen-nyáron ideális hőmérsékletet teremtve a lakásokban, valamint a korszerű energiafelhasználás jegyében a homlokzati tömör panelek megfelelő tájolású részeire energiatermelő panelek kerülnek kihelyezésre. Jelentősen csökkentve a ház és a lakók energiára fordított költségeit.
Miként az ezt megelőző projekteknél, itt is az a cél, hogy az új építésű lakásokra vonatkozó Energetikai Tanúsítványok beszerzése során az épületek minden esetben megkapták az „A+++” minősítést.
Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs parkolóhely (4,5M Ft), illetve tároló helyiség (2M Ft) áron!
Közösségi terek, edzőterem és egyéb kényelmet szolgáló szolgáltatások állnak majd az összesen 276 db otthon lakói rendelkezésére, biztonságukról pedig sorompós beléptető rendszer és portaszolgálat gondoskodik majd.
A Savoya-park közelsége, egyértelművé teszi, hogy infrastrukturálisan tökéletesen ellátott lesz a lakópark, hiszen postától a kisebb-nagyobb bevásárlóhelyekig minden megtalálható. Tömegközlekedéssel 25-30 perc alatt a belvárosban lehetünk, autóval pedig a 4 sávos 6-os út budapesti szakasza segít a bejutásban.
A folyamatosan fejlődő, szépülő környezet miatt jelenleg a XI. kerület, Budapest egyik legkeresettebb része. Ez is garantálja, hogy akár a hosszútávú befektetésben gondolkodó vásárlók számára, akár a családalapítást fontolgató fiatalok részére, vagy a már gyermekes családok részére egyaránt kiváló választás itt vásárolni.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 76 m2
Teraszméret 26 m2
Eladási ár 75 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Ingatlan eladási ár
75 000 000 Ft
206 680
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!