A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Nálunk, nem lesz GÁZ! Dunai panorámával rendelkező, vízparti lakópark.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 8.150 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 7,77%
További információ

1117 Budapest XI. kerület

Energia és költséghatékonyság:

Az épület működtetését sajàt transzformátor és a környező közműhálózatok leggondosabb fejlesztése segíti elő.

A lakóépület üzemeltetését levegős hőszivattyús kialakítású rendszer végzi, valamint a korszerű energiafelhasználás jegyében a homlokzati tömör panelek kedvező tájolású részeit energiatermelő cellákkal látjuk el.

Az új építésű lakásokra vonatkozó Energetikai Tanúsítványok beszerzése során az általunk szervezett épületek minden esetben megkapták az „A+++” minősítést.

Nem csak lakás, közösség:

A négy toronyban -az összesen 276 db lakás mellett- közösségi tér, családi napközi, edzőterem, mélygarázs, teremgarázs, és tárolók biztosítják a leendő tulajdonosok kényelmét.

Kényelmes Közlekedés:

A beruházás részét képezi a belső és külső úthálózat kialakítása, fejlesztése, 2 db behajtó létesítése.

Biztonság 24 órában:

A forgalom és a lakóközösség vagyonbiztonságának megőrzése érdekében portaépület – portaszolgálattal és sorompós behajtással - továbbá kerítés is épül a telekhatáron.

Exterior Design:

Az épület felvonóit, parkolóit úgy alakítottuk ki, hogy azok a kerekesszékesek számára is biztosítsák a komfortos közlekedés lehetőségét.

Magas minőség:

Már a tervezőasztalon első számú szempont volt, hogy a magas színvonal ne csupán a megvalósítás helyszínében jelenjen meg, hanem a korszerű és időtálló anyagok használata során is.

Design:

A megjelenés önmagáért beszél. Az épület homlokzata mintázatában is tükrözi a Duna közelségét és részét képezi a környezetének. A belső, közös területek minden korosztály számára kínálnak látványt.

Értékálló befektetés :

A lakóegyüttes a XXII. és a XI. kerület határán, a közkedvelt budai oldalon fekszik. Ez a terület a főváros egyik legkeresettebb városrésze, remek döntés azok számára, akiknek egyaránt fontos a lakóhelyük nyugalma és a város könnyű megközelíthetősége.

A projekt környezete folyamatosan bővül, újépítésű lakóparkok, infrastrukturális fejlesztések folynak. A területen zajló beruházások biztosítékul szolgálnak arra, hogy az ingatlanba fektetett tőke hosszútávon is értékálló marad.

Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs parkolóhely (4,5M Ft), illetve tároló helyiség (2M Ft) áron!

Közösségi terek, edzőterem és egyéb kényelmet szolgáló szolgáltatások állnak majd az összesen 276 db otthon lakói rendelkezésére, biztonságukról pedig sorompós beléptető rendszer és portaszolgálat gondoskodik majd.

A Savoya-park közelsége, egyértelművé teszi, hogy infrastrukturálisan tökéletesen ellátott lesz a lakópark, hiszen postától a kisebb-nagyobb bevásárlóhelyekig minden megtalálható. Tömegközlekedéssel 25-30 perc alatt a belvárosban lehetünk, autóval pedig a 4 sávos 6-os út budapesti szakasza segít a bejutásban.

A folyamatosan fejlődő, szépülő környezet miatt jelenleg a XI. kerület, Budapest egyik legkeresettebb része. Ez is garantálja, hogy akár a hosszútávú befektetésben gondolkodó vásárlók számára, akár a családalapítást fontolgató fiatalok részére, vagy a már gyermekes családok részére egyaránt kiváló választás itt vásárolni.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 81 m2
Teraszméret 9 m2
Eladási ár 97 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Ingatlan eladási ár
97 000 000 Ft
232 335
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!