A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Több mint egy lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2315 Szigethalom

Szigethalmon, csendes mellékutcában eladó egy könnyűszerkezetes, szépen felújított sorház középső lakása, ami 61 m2-es, amerikai konyhás nappali és 3 hálószobából áll a hozzá tartozó kis kerttel.

A ház 2003-ban épült könnyűszerkezetes technológiával. A mostani tulajdonos 5 éve vásárolta meg, azóta szépen rendbe rakta, amit csak lehetett felújított, de még most is folyamatosan zajlik a csinosítás. Jelenleg a tetőt lecserélték tartós lemez tetőre és kapott 5 cm dryvit szigetelést is. Beszínezve még nem lett, de az is folyamatban van. Akár még az új vevő is dönthet, milyen színű legyen a ház. Belül is amit kellett megcsináltak, pl. a kazánt kicserélték egy újra és klíma is került beépítésre. A konyhabútort és még néhány bútort szívesen ott hagy a tulajdonos. A lakáshoz tartozik egy kocsibeálló és a ház előtt van egy elkerített kis műfüves kert is. A ház teljes kifizetés után, akár 3 napon belül birtokba vehető!
Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait:
- teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés,
- energetikai tanúsítvány,
- ügyvédi szolgáltatás

A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 61 m2
Eladási ár 25 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+3 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 3 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
25 900 000 Ft
73 701
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!