A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Miskolc ikonikus épülete új színekbe öltöztethető

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3531 Miskolc

Befektetők figyelmébe ajánlom!

Megvásárlásra kínálom Miskolc város egyik ikonius, jelentős történelmi háttérrel rendelkező épületét, az egykori Hámor éttermet. Az épület 3000 m2-en helyezkedik el, számos rendezvénynek, többek között nagyszabású báloknak adott otthont az évek során. A terület összesen 8000 m2, amely Miskolc egyik nagyforgalmú csomópontjában, a Kiss Ernő utcában található.

A város hajdani büszkesége jelenleg üresen áll, számos kiaknázatlan lehetőséget kínálva. Az épület alkalmas - a neves múltja miatt - vendéglátóegység kialakítására. Emellett rendezvényhelyszín, üzlet, idősek otthona, irodaház is szabadon megvalósítható.

Az épület statikailag jó állapotban van, felhasználástól függően építhető rá emelet.

Amennyiben nagy horderejű befektetési céljai vannak és szeretné valamilyen nagyszabású üzletbe forgatni a tőkéjét, ez a fellegvárnak számító épület kiváló lehetőség az Ön számára.

Az ingatlan irányára: 174.000.000 Ft

Valósítsa meg terveit, mentse meg az épületet a pusztulástól és hozza létre benne jövedelmező vállalkozását!

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter : +36 30 796 06 49

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 3000 m2
Eladási ár 174 000 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
174 000 000 Ft
495 134
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!