A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Építkezni vágyók figyelem!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

Miskolc

Megvételre kínálom Diósgyőrben lévő, felújítandó, építhető családi házat!

Az ingatlan szerkezetkész állapotú, teljes felújítást igényel. 356 m2-es telken fekszik, alapterülete 60 m2, falazata vegyes. A ház teljes közművel rendelkezik.
A mostani tulajdonosok elkezdték a felújítást, külföldre való költözés miatt nem lehetséges, hogy befejezzék, de a megmaradt építőanyagok az ár részét képezik. A telek hátranyúló kertrésszel rendelkezik. A környéket csendesség, jó szomszédi viszony jellemzi.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, valamint teljes körű tanácsadásra is szüksége van, kérem keressen bizalommal!
Elérhetőségem : +36 30 7960673

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. https://immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 60 m2
Eladási ár 14 990 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Típus vegyes falazat
Ingatlan eladási ár
14 990 000 Ft
42 656
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!