A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Újjáépített üzlethelyiség Lágymányoson!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1111 Budapest XI. kerület

AZ ÜZLETHELYISÉG:
A tulajdoni lap szerint 135 nm ingatlan UTCAFRONTI, saját bejárattal rendelkezik. 2019 őszére befejeződött a teljeskörű FELÚJÍTÁSA. Jóga stúdió céljára lett kialakítva, a minőségi felújítás célja a saját üzemeltetés volt. Alkalmas pilates, boksz-, harcművészeti edzések vagy táncórák lebonyolítására. Masszázs, szépségszalon vagy egy exkluzív klub is kialakítható belőle. Az ingatlan jelenleg raktárként van bejegyezve, tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal, a vételárat kifizetve azonnal birtokba vehető.

AZ INGATLAN MÉRETEI:
Teljes méret: 135 nm, 2,65 m belmagassággal
- edzőterem: 61,53 nm
- recepció: 24,6 nm
- női öltöző: 14,26
- WC: 2 nm
- masszás szoba: 6,95 nm
- férfiöltöző: 6,5 nm
- WC: 1nm
- közlekedő és gépészet: 6 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A mai kor legmodernebb víz-és hőszigetelési eljárásait alkalmazták az ingatlan teljes újjáépítése során. Talajvíz, talajpára ellen egy 600 literes tartály gyűjti össze a vizet a padló alatt, amelyet egy AUTOMATA szivattyú ürít szükség esetén!

Fűtése PADLÓFŰTÉSSEL megoldott, amelyet egy villanykazán lát el. Szeparált fűtéskörökkel+3 termosztáttal szabályozható a teljes helyiség különböző részeinek akár egymástól független hőmérséklete. A meleg vízellátására egy HŐTÁROLÓS tartály segít rá, amely AZONNALI melegvizet tud biztosítani. Gáz nincs bekötve, de van rá lehetőség. Riasztó-, kamerarendszer és a szabályozható fűtésrendszer is MOBILAPPLIKÁCIÓVAL vezérelhető.

Energiatakarékos, IPARI szellőztetőrendszer üzemel, amely szintén a legmodernebb technológia. Mindenhol LED világítás, alternatív villanykapcsolók. Minden fogyasztás KÜLÖN mérőóráról történik, a háztól függetlenül működik az ingatlan.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 20.000 Ft.
- Közművek: villany: fűtés+világítás+légtechnika télen 30 – 35.000 Ft/hó nyáron 5.000 Ft + vízfogyasztás

AZ ÉPÜLET:
A földszint + 3 emeletes ház az 1900-as évek elején épült.
Összesen 90 lakás található a házban.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti fizetős közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG: Az üzlethelyiség BELBUDÁN, XI. szívében, Lágymányoson, a Budafoki út egyik fákkal övezett mellékutcájában található. Tömegközlekedése kiváló, hiszen a Móricz Zsigmond körtér 5 perc sétával elérhető, de 200 méterre található innen a Karinthy Frigyes útra forduló 6-os villamos megállója is. Autóval is remekül megközelíthető.

A rendkívüli helyzetben is mindent megteszünk vevőink biztonságáért!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 135 m2
Eladási ár 69 900 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Típus tégla
Emelet alagsor
Ingatlan eladási ár
69 900 000 Ft
174 188
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!