A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Vállalkozások számára rendkívüli lehetőség!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3526 Miskolc

Kiadásra kínálok Miskolcon a Búza tér mellett egy 90 m2-es üzlethelyiséget. Az épület saját belső udvarral rendelkezik, így a parkolás problémamentesen megoldható. Az üzlet bútorozatlan állapotban bérelhető, utcafronti bejárattal rendelkezik. Egyszerűen megközelíthető a Szendrei János utca felől.

A közelben vásárcsarnok, bevásárlóközpontok, buszpályaudvar és plaza található.

Az épület egy forgalmas parkoló közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az üzlet kifejezetten alkalmas vállalkozásoknak, mivel az ügyfélforgalom jelentős a környéken. Átlagosan több ezer ember megfordul egy nap a környéken.

Igény szerint bérelhető egy 140 m2-es helyiség is az épületen belül. Használattól függően egybenyitható a 90m2-es üzlettel.
Bérleti díj: 300.000 Ft+ÁFA+rezsi

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter : +36 30 796 06 49

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Kiadási ár 160 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Tájolás észak
Ingatlan kiadási ár
160 000 Ft
455
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!