A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Befektetők, vállalkozók figyelmébe is ajánlom Kaposvár Toponár városrészének központjában a három lakásból álló társasház 113 m2-es lakását!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7400 Kaposvár

Felújítható és alakítható lakásnak, de akár irodának, vállalkozásnak is telephelyként, székhelyként szolgálhat. Az udvarban 2 beállós garázs és ipari árammal ellátott műhely található.

A kellemesen hűs épületbe belépve a folyosóról balra nyílik a fürdőszoba és WC, majd a konyha-étkező. A három szoba utcafronti, fákkal kellően árnyékolt. A belső két szoba egymásból nyílik. A fűtést jelenleg a konyhában gázkonvektor, a szobákban cserépkályha biztosítja.

Az ÉPÜLET:
- 1900-as években épült
- vastag, tégla falazatú
- az udvar nyugati fekvésű
- a lakás egy része alatt pince van

MÉRETEK:
- a társasházhoz tartozó terület: 1984 m2
- a lakás: 113,26 m2
- garázs/műhely/tároló: 70,35 m2

A KÖRNYÉK:
Tömegközlekedéssel és autóúton is könnyen elérhető!
Vásárlási lehetőség (élelmiszer, mezőgazdaság, húsbolt, dohánybolt), posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda és általános iskola gyalog is könnyen elérhető.

A sportolni vágyók 5 perc alatt a természetközeli élményekkel teli Deseda-tóhoz (kerékpár, futás, horgászat, kalanderdő, strandolás) vezető kerékpárúthoz érhetnek.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető. A meghirdetett ár irányár, a tulajdonos minden komoly ajánlatot megfontol!

CSOK és egyéb támogatások igényelhetők!

Hívjon a részletekért és nézzük meg együtt!Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Top EMBA Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Erről az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: www.immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 113.26 m2
Eladási ár 29 200 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
29 200 000 Ft
83 091
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!