A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

A nagybetűs, madárcsicsergős otthon!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2220 Vecsés

Eladó sorba került ez a 213 négyzetméteres, egy szintes, 5 szobás, 2 fürdős, 2 lakrészes, teraszos, garázsos, medencés álom otthon egy dupla méretű saroktelken, mindennel felszerelve.Vecsés Felsőhalom városrészében járunk, ahol a városrendezés a széles utcákat preferálta így az alacsony forgalommal együtt egy igazi vidéki életérzést kapunk, ahol a gyerekek nyugodtan kimehetnek akár a ház elé is focizni.

A dupla telekméret miatt hatalmas zöldfelület áll rendelkezésre a játékhoz a kerítésen belül is.
Akár csak a nagycsaládi összejövetelekhez vagy a szűkkörű pihenéshez a teljesen automatizált medence partján.
A kertész által gondozott növényzet és a megtervezett elhelyezése elrejt a kíváncsi szemek elől.

A ház 2001-ben épült, a magas minősége, műszaki tartalma és az átgondolt tervezése miatt 2004-ben a Szép Házak magazin is megjelentette hasábjain.
A fő rendezési elv a hatalmas napközbeni családi élettér mellett a jól elszeparálható privát szférák megteremtése volt akkor elérhető legjobb anyagokkal és technikai lehetőségekkel élve.

Így két organikusan együttműködő de teljesen lezárható lakrész alakult ki, melynek központi eleme az egy légtérben elhelyezkedő nappali, étkező, konyha blokk ami szervesen öleli körbe hatalmas, egybenyitható teraszt, ezzel a kertet is behozva az élettérbe.
A szülői háló a ház hátsó részén helyezkedik el, ablakából a kertet és a medencét csodálhatjuk.
Külön sarokkádas fürdőszoba és átjárható gardrób tartozik hozzá.

Az első blokkban jobb oldalon kapunk egy dolgozó és jelenleg vendégszobát, egy tágas háztartási helyiséget és a garázst ami jelenleg tárolóként funkcionál de később akár hatodik szobaként is újjá tud születni.
A bejárattól balra helyezkedik el a külön lakrész, jelenleg egy kisebb nappali, hálószoba, fürdő és egy külön wc alkotja.

A kertben pedig, még a ház részeként, kapunk egy tárolót a kerékpároknak, csomagtartónak, kerti játékoknak, ami praktikusan a másik kapu és a fedett kocsibeálló mellett van.
Ezek túloldalán pedig egy kis pince bújik meg, mellette egy kis bio veteményessel.
A kertben találunk még egy tároló a kerti szerszámoknak és egy parkolót a robot fűnyírónak aki szorgosan dolgozik a kertben a medencét tisztító barátjával együtt.
A medence teljesen automatizált tisztító rendszert kapott, fűthető, élményelemekkel gazdagított és le is fedhető természetesen.

Elsősorban azoknak ajánlom akik egy nyugodt családi otthont tudnak elképzelni maguknak.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 213 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1792 m2
Teraszméret 36 m2
Eladási ár 180 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
180 000 000 Ft
503 328
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!