A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

2. ker. Rézmál A leg jobb ár-érték arányú ajánlat

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1022 Budapest II. kerület

Eladó Budapest II. kerület, Rézmálon, a hegytetőn egy 9 lakásos kertes társasházban, 65 nm-es erkélyes, 1. emeleti, felújítandó, napfényes, parkos kertre néző lakás. Az ingatlan minden helyisége különbejáratú. A lakás belső falai zömében válaszfalak, könnyen kialakítható egy másik térbeosztású otthon. A tömegközlekedés remek, hiszen a társasház közelében áll meg, több buszjárat, ami reggeltől éjfélig szállítja utasait. Kellemes lakóközösségben, ápolt kertben lakhat aki ezt az otthont választja magának.A lakáshoz nem tartozik gépkocsi beálló de megállapodás szerint az udvaron egy gépkocsi elhelyezése goldható. Hitel felvételi idő nem akadály, az ingatlan tehermentes, és azonnal birtokba vehető. Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Irányár: 55.000.000 Ft
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 63 m2
Teraszméret 5 m2
Eladási ár 55 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
55 000 000 Ft
154 764
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!